Een doorlopende lijn van kinderdagopvang naar basisonderwijs en naschoolse opvang.
Lees snel verder
kop foto

Kinderdagopvang en NSO

Binnen ons kindcentrum verzorgen we naast basisonderwijs ook kinderdagopvang (KDV) en naschoolse opvang (NSO) in de vorm van een compleet dagarrangement van 07.30-18.30. Vlietkinderen www.vlietkinderen.nl draagt zorg voor de juiste kwaliteit en expertise om hier zorg voor te dragen.

 

Vanuit de kinderopvang zorgen we voor een vloeiende overgang van de dag- en peuteropvang naar het basisonderwijs en naar de naschoolse opvang (NSO). Wij bieden u kinderopvang waar uw kind alles krijgt wat het nodig heeft. Alle (fles)voeding, inclusief een warme groentelunch bij de dag- en peuteropvang en alle verzorgingsproducten van luiers tot zonbescherming, voor één tarief.

 

We dagen kinderen uit om zichzelf èn de wereld te ontdekken. 

 

Wij staan iedere dag klaar voor jouw kinderen, samen beleven we nieuwe avonturen en maken we van elke dag een fijne dag. Samen met jou zorgen we voor een veilige, gezonde en betrouwbare omgeving waar kinderen kunnen opgroeien, zich optimaal kunnen ontwikkelen en waar we hen voorbereiden op de toekomst die wacht.

 

Daarom streven we bij KC de Binck en Vlietkinderen ernaar dat iedereen mee mag doen. Met avonturen om jezelf en de wereld te ontdekken en je zo te ontwikkelen. We bieden kinderen een warme, veilige omgeving, waarin kinderen zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we hen op weg. En uitdagingen vragen om lef en eigen keuzes maken, vallen is niet erg – wij helpen we je weer op te staan. Elke dag een stap vooruit. Elke dag een nieuw avontuur. De toekomst wacht.

 

Ga je mee?

 

Wilt u meer weten over kinderopvang of zich aanmelden voor een opvangplek op dit kindcentrum? Neem dan contact op met klantenservice@vlietkinderen.nl of met Mathijs Albers via m.albers@kcdebinck.nl

 

Kwaliteit

Natuurlijk moet ook alles rond de opvang tot in de puntjes geregeld zijn. Ook daar zorgen we voor. Dit doen we onder andere door te zorgen voor:

  • Goed opgeleide professionals met een groot hart voor kinderen.
  • Continuïteit, dat wil zeggen zoveel als mogelijk vaste pedagogische medewerkers op een groep, net als onze goed doordachte pedagogische visie.
  • Een locatie te bieden met een veilige maar uitdagende omgeving om te spelen en te ontwikkelen. Er is ruimte om te groeien en talenten te ontplooien.
  • Onze kwaliteit te laten controleren door onder andere de GGD. De inspectierapporten voor het KDV en de BSO/NSO zijn te lezen door de te klikken op de links: KDV en BSO.
Webdesign by The Dare Company - Realisatie Muismedia - 2023